Сайтът ни използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги.

Връщане и замяна

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Според КЗП всеки клиент има право да върне и/или замени закупения онлайн продукт в 14 - дневен срок от получаването му /важи датата на товарителницата от куриера/ при следните изисквания за приложени документи:

1/ продуктът да бъде в опаковката, с която сте го получили,

2/ Формуляр по образец за Право на отказ от покупка, /изтеглете по-долу/

3/ касова бележка или стокова разписка от магазина  или от куриера /за Еконт/,

4/ товарителница за доставката.

Можете да върнете и/или замените закупена дреха от нашия магазин при едно от следните условия: ако дрехата не отговаря по цвят или модел на поръчаната от вас, при откриване на явен дефект - петно, скъсано, производствен дефект.

Разходите по връщането са за ваша сметка, освен в случаите, когато търговецът е допуснал грешка /по негова вина е изпратен различен от поръчания модел, има дефект или друг недостатък, който не е бил видян/

Ако дрехата не ви стане имате право на замяна с друг продукт /ако се налага - с доплащане/ като и в този случай разходите по връщането и замяната са за ваша сметка.

Ако по някаква причина замяна не се извърши, ние ще ви върнем заплатената сума за дрехата с паричен превод през системата на Еконт или по договаряне. Моля, за по-удобно, в случай че желаете да върнете дрехата веднага ни се обадете на посочения телефон, а не ползвайте Формата за връщане, която е на първа стр. в магазина, тъй като в този случай рекламацията ви може да се забави.

Формуляр за връщане изтеглете от ТУК

Желаем ви приятно пазаруване!

За контакти: drehijulia@gmail.com, sales@drehi-online.net

тел. за информация и бърза поръчка 0899269854

За справка за вашите права като потребител можете да посетите сайта на КЗП