Абонирайте се за нашия бюлетин, за да научавате първи за Нови колекции, Промоции и Намаления!

Благодарим за доверието!

Магазин Julia използва бисквитки. Продължавайки нататък вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.

Връщане и замяна

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Според КЗП всеки клиент има право да върне и/или замени закупения онлайн продукт в 14 - дневен срок от получаването му /важи датата на товарителницата от куриера/ при следните изисквания за приложени документи:

1/ продуктът да бъде в опаковката, с която сте го получили и с картонен етикет /ако е имал/.

2/ Формуляр по образец за Право на отказ от покупка, /изтеглете по-долу/

3/ касова бележка  от куриера /служебен бон/ за заплатената сума на наложения платеж. Еконт и Спиди издават касов бон за стойността на поръчката /НП/ и отделно за доставката. Моля, пазете ги!

4/ товарителница за доставката.

Без налични документи по т. 3 и 4 връщане на артикул не може да се осъществи! Само замяна.

Можете да върнете и/или замените закупена дреха от нашия магазин при едно от следните условия: ако дрехата не отговаря по цвят или модел или размер на поръчаната от вас, при откриване на явен дефект - петно, скъсано, производствен дефект.

Независимо от причината за връщането, първо ни се обадете и после изпратете пратката.

Разходите по връщането са за ваша сметка, освен в случаите, когато търговецът е допуснал грешка /по негова вина е изпратен различен от поръчания модел или размер, има видим дефект или друг недостатък, който не е бил видян/

В случай, че сте получили поръчката си с безплатна доставка,/при сума над 60 лв/ но желаете да я върнете, вие поемате разходите за доставката и в двете посоки.

Условия за връщане ако дрехата не ви стане:

- имате право на замяна с друг продукт или размер /ако се налага - с доплащане/.

- в случай че това е невъзможно или не желаете - ние ще ви върнем парите незабавно, като във двата случая разходите по връщането и замяната са за ваша сметка.

Когато сте открили дефект в получената дреха:

- имате право да върнете дрехата и да получите парите си след като прегледаме пратката и установим че такъв дефект действително съществува. В такъв случай връщането е за наша сметка.


- Когато е наличен същият размер като поръчания е възможна само замяна, без връщане на сума. Разходите по връщането на дефектната дреха са за наша сметка след преглед.

Ако по някаква причина замяна не се извърши, ние ще ви върнем заплатената сума за дрехата с банков превод по сметка, с паричен превод през системата на Еконт или по договаряне. Моля, за по-удобно, в случай че желаете да върнете дрехата веднага ни се обадете на посочения телефон, а не ползвайте Формата за връщане, която е на първа стр. в магазина, тъй като в този случай рекламацията ви може да се забави.

Формуляр за връщане изтеглете от ТУК

Желаем ви приятно пазаруване!

За контакти: drehijulia@gmail.com, sales@drehi-online.net

тел. за информация и бърза поръчка 0899269854

За справка за вашите права като потребител можете да посетите сайта на КЗП