Абонирайте се за нашия бюлетин, за да научавате първи за Нови колекции, Промоции и Намаления!

Благодарим за доверието!

Магазин Julia използва бисквитки. Продължавайки нататък вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.

Връщане и замяна

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Според КЗП всеки клиент има право да върне и/или замени закупения онлайн продукт в 14 - дневен срок от получаването му /важи датата на товарителницата от куриера/ при следните изисквания за приложени документи:

1/ продуктът да бъде в опаковката, с която сте го получили и с картонен етикет /ако е имал/.

2/ Формуляр по образец за Право на отказ от покупка, /изтеглете по-долу/

3/ касова бележка  от куриера /служебен бон/ за заплатената сума на наложения платеж. Еконт и Спиди издават касов бон за стойността на поръчката /НП/ и отделно за доставката. Моля, пазете ги!

4/ товарителница за доставката.

Без налични документи по т. 3 и 4 връщане на артикул не може да се осъществи! Само замяна.

Можете да върнете и/или замените закупена дреха от нашия магазин при едно от следните условия: ако дрехата не отговаря по цвят или модел или размер на поръчаната от вас, при откриване на явен дефект - петно, скъсано, производствен дефект.

Внимание! Бели на цвят дрехи не се изпращат с тест, а само с преглед. Нямате право на връщане на изцапани при пробата дрехи,прани или обработвани по друг начин, както и ако сте ги обличали и сте махнали екикета, с който сте ги получили.

Независимо от причината за връщането, първо ни се обадете и после изпратете пратката.

Разходите по връщането са за ваша сметка, освен в случаите, когато търговецът е допуснал грешка /по негова вина е изпратен различен от поръчания модел или размер, има видим дефект или друг недостатък, който не е бил видян/

В случай, че сте получили поръчката си с безплатна доставка,/при сума над 60 лв/ но желаете да я върнете, вие поемате разходите за доставката и в двете посоки.

Условия за връщане ако дрехата не ви стане:

- имате право на замяна с друг продукт или размер /ако се налага - с доплащане/.

- в случай че това е невъзможно или не желаете - ние ще ви върнем парите незабавно, като във двата случая разходите по връщането и замяната са за ваша сметка.

Когато сте открили дефект в получената дреха:

- имате право да върнете дрехата и да получите парите си след като прегледаме пратката и установим че такъв дефект действително съществува. В такъв случай връщането е за наша сметка.


- Когато е наличен същият размер като поръчания е възможна само замяна, без връщане на сума. Разходите по връщането на дефектната дреха са за наша сметка след преглед.


Връщане на дрехата в посочения по-горе срок се осъществява до офис на Спиди или Еконт с наложен платеж и опция преглед, след като предварително сте ни уведомили за това.

Ако по някаква причина замяна не се извърши, ние ще ви върнем заплатената сума за дрехата с банков превод по сметка, с паричен превод през системата на Еконт или по договаряне. Моля, за по-удобно, в случай че желаете да върнете дрехата веднага ни се обадете на посочения телефон, а не ползвайте Формата за връщане, която е на първа стр. в магазина, тъй като в този случай рекламацията ви може да се забави.

Формуляр за връщане изтеглете от ТУК

Желаем ви приятно пазаруване!

За контакти: drehijulia@gmail.com, sales@drehi-online.net

тел. за информация и бърза поръчка 0899269854

За справка за вашите права като потребител можете да посетите сайта на КЗП