Магазин Julia използва бисквитки. Продължавайки нататък вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.

Връщане и замяна

Уважаеми клиенти,

Получени и потвърдени поръчки до 16 ч се изпращат още същия ден.

Винаги предоставяме опция преглед и тест за всички поръчки /с изключение на бели дрехи, които имат само преглед/.

За ваше улеснение сме създали опция за плащане по банкова сметка, за да не разменяте пари с куриера при доставка до дома ви.

Молим всеки който е поръчал до офис да отива да си получава пратката в разумния срок /до 2 работни дни/.

Магазин JULIA ще продължи да ви предоставя възможността за  преглед и тест на всяка поръчана от вас дреха /артикул/, само белите дрехи не се пробват.

А сега подаряваме и безплатна доставка за всички артикули над 50 лв /с и без намаление/.

Ние гарантираме, че стоките които продаваме се съхраняват в  нашия склад, където няма достъп на външни лица, освен на човек от персонала, който опакова дрехите и ги приготвя за приемане от куриера. Гарантирана е безопасността на облеклата, които предлагаме и е изключена възможността те да бъдат заразени, тъй като се съхраняват във фабричната им целофанова опаковка, с която сме ги получили и не са били пробвани.

Желаем ви полезно и безопасно пазаруване!

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Имате право да върнете закупен артикул от нашия онлайн магазин JULIA в 14-дневен срок /14 календарни дни, според КЗП/ считано от датата на получаването й, като разходите по връщането са за ваша сметка.

В случай, че желаете да върнете закупени от нас артикули НИЕ ВИ ВРЪЩАМЕ ПАРИТЕ

- БЕЗ УСЛОЖНЕНИ ПРОЦЕДУРИ И ИЗИСКВАНИЯ,

- БЕЗ ПОПЪЛВАНЕ НА ФОРМУЛЯРИ,

- БЕЗ ИЗИСКВАНЕ ЗА БАНКОВА СМЕТКА И

- ГЛАВНОТО - НЕЗАБАВНО - С ПАРИЧЕН ПРЕВОД ПРЕЗ ЕКОНТ В МОМЕНТА, В КОЙТО ПОЛУЧИМ ВЪРНАТАТА СТОКА.

- При връщане на пратка разходите за връщането се поемат от КУПУВАЧА, КАКТО И КОМИСИОНАТА ЗА ПАРИЧНИЯ ПРЕВОД!

Според КЗП всеки клиент има право да върне и/или замени закупения онлайн продукт в 14 - дневен срок от получаването му /важи датата на товарителницата от куриера/ при следните изисквания за приложени документи:

1/ продуктът да бъде в опаковката, с която сте го получили и с картонен етикет /ако е имал/.

2/ касова бележка  от куриера /служебен бон/ за заплатената сума на наложения платеж. Еконт и Спиди издават касов бон за стойността на поръчката /ПП/ и отделно  за доставката. Моля, пазете ги! Ако не я пазите - не е проблем!

3/ товарителница за доставката - ако я пазите приложете я към пратката, ако не - не е проблем ние пазим нашия екземпляр.

Можете да върнете и/или замените закупена дреха от нашия магазин за ваша сметка при едно от следните условия: ако дрехата не отговаря по цвят или модел или размер на поръчаната от вас, при откриване на явен дефект - петно, скъсано, производствен дефект.

Внимание! Бели на цвят дрехи не се изпращат с тест, а само с преглед. Нямате право на връщане на изцапани при пробата дрехи,прани или обработвани по друг начин, както и ако сте ги обличали и сте махнали етикета, с който сте ги получили.

Независимо от причината за връщането, първо ни се обадете и после изпратете пратката.Пратките се връщат като се изпращат само от името на получателя!


Върнати пратки се изпращат с опция преглед и БЕЗ  наложен платеж до офис на Спиди Шумен Виенска градина за ЖОЛИ ФЕШЪН ЕООД, тел.0899269854, като трябва да пишете върната дреха или Едо офис Еконт Шумен ул. Цар Освободител 114, като разходите по връщането на пратката са за ВАША СМЕТКА.

След като получим върнатата дреха и я прегледаме ние ще ви върнем стойността й чрез ПАРИЧЕН ПРЕВОД през Еконт до офиса от който е изпратена. В случай, че сте получили пратката със Спиди, моля посочете офис на Еконт до който да ви върнем сумата.

Втори вариант: Възможно е връщане на сумата и по банков път, като разноските по връщането на сумата по банков път или чрез ППП са за ваша сметка.Моля, посочете банкова сметка.
Винаги връщайте пратка от името на получателя /от ваше име, ако вие сте получили или от името на човека, който е получил пратката/. Сумата за върнатата пратка ще бъде възстановена на лицето, което я е получило от нас.

Разходите по връщането са за ваша сметка, освен в случаите, когато търговецът е допуснал грешка /по негова вина е изпратен различен от поръчания модел или размер, има видим дефект или друг недостатък, който не е бил видян или по споразумение/

В случай, че сте получили поръчката си с безплатна доставка,/при сума над 50 лв/ но желаете да върнете част от поръчката, а друга част да задържите, ако тя е до 50 лв.ще ви удържим разхода за доставката, която е била за наша сметка, когато сте получили пратката. Идеята на безплатната доставка е да задържите цялата поръчка, когато тя е над 50 лв, а не да ни я върнете цялата.

Условия за връщане ако дрехата не ви стане:

- имате право на замяна с друг продукт или размер /ако се налага - с доплащане/.

- в случай че това е невъзможно или не желаете - ние ще ви върнем парите незабавно, като във двата случая разходите по връщането и замяната са за ваша сметка.

Когато сте открили дефект в получената дреха:

- имате право да върнете дрехата и да получите парите си след като прегледаме пратката и установим че такъв дефект действително съществува. В такъв случай връщането е за наша сметка.


- Когато е наличен същият размер като поръчания е възможна само замяна, без връщане на сума. Разходите по връщането на дефектната дреха са за наша сметка след преглед.

Желаем ви приятно пазаруване!

За контакти: sales@drehi-online.net,  jolifashion@abv.bg

тел. за информация и бърза поръчка 0899269854

За справка за вашите права като потребител можете да посетите сайта на КЗП