Условия за доставка

ДОСТАВКАТА ПРИ НАС Е за 1 ден на цена  4.70 лв с Лео Експрес до адрес /и се начислява към вашата поръчка/

или до офис на Еконт на цена ок. 4 - 4.30 лв ! Безплатна доставка за поръчка  над 60 лв. Не пропускайте този шанс! Важи до края на 2017 г.

Нашите клиенти ползват отстъпка 10% от цената на доставката с Еконт. Ако желаете доставка до офис на Еконт, моля запишете това в полето за коментар към поръчката.

СКОРО! Очаквайте възможност за плащане на вашата поръчка с банкови карти!


Доставка и в съботен ден на адрес със Лео Експрес за 4.50 лв без такса почивен ден!

За ваше удобство направихме пазаруването от нашия онлайн магазин JULIA максимално улеснено и удобно! Само в една стъпка!

Всички необходими данни въвеждате на няколко реда и на една страница получавате цялата ви необходима информация за начина и цената на доставката!

НОВО! БЪРЗА ПОРЪЧКА! Въведете името си, телефон и имейл за връзка и до 1 час ще се свържем с вас, за да приемем поръчката и да я изпратим /важи за делнични дни, през почивните дни няма да ви безпокоим :), ще ви се обадим през първия делничен ден следващ заявката ви за обаждане! /.

Стоките от нашия онлайн магазин са налични, тъй като сме реален магазин и се доставят в рамките на 24 ч. до 48 ч. след направена и потвърдена по телефона поръчка.

Наличността всеки ден се актуализира. Всички размери, които са посочени в магазина са налични в момента.

Моля, четете описанието към моделите. Ако има посочени точни размери - съобразявайте се с тях а не с приложената Таблица.

Начинът на плащане на поръчаната дреха е наложен платеж. В цената на облеклата не е включена доставка. В системата е заложена фиксирана доставка 4.70 лв до посочен от вас адрес с куриер Лео Експрес /4.50 лв/, която се начислява към вашата поръчка. Цената до офис на Еконт ще бъде ок. 4-4.20 лв в зависимост от сумата на поръчката.

Ако желаете доставка до офис на Еконт, моля отбележете това в полето за коментар при поръчката. В такъв случай след като получите смс от куриера за получена пратка, ваше задължение е да отидете да си я получите от посочения офис. При отказ да я получите връщането на пратката е за ваша сметка.

Онлайн магазинът работи с фирма  Лео Експрес до адрес и Еконт до офис като по желание на клиента извършваме доставка с  опция Преглед и тест на дрехата.

Ако поръчаната дреха не ви стане, не се притеснявайте - ние ще ви я заменим с друга, а при невъзможност - ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ!

След получаване на поръчката наш оператор ще се свърже с вас още същия ден за потвърждение на поръчката и уточняване на подробности по доставката. Можем при поискване да дадем точни размери и информация за дрехата, която сте си харесали, ако се притеснявате че може да не ви стане. Все пак, ако я закупите и има някакъв проблем и тя не ви стане, ние ще ви я заменим с друг размер или друга дреха, а при невъзможност - ще ви върнем парите.

Поръчки получени и потвърдени до 15.30 ч. се изпращат още същия ден. Получените по-късно се изпращат на следващия работен ден.

В случай че не получите Съобщение Поръчката ви е приета! след като Потвърдите поръчката, може да ни се обадите на тел. 0899269854 и да ни уведомите за възникнал проблем с поръчката!

За ваше улеснение можете да направите бърза поръчка и по телефона - без почивен ден - тел. 0899269854

Всеки клиент на нашия магазин има право да върне закупената стока в 14 дневен срок от нейното получаване.

Стандартен формуляр за връщане можете да изтеглите и да го приложите заедно с върнатата дреха - ВИЖ Условията

Държим на качественото, любезно и бързо обслужване на клиентите си.

Желаем ви приятно пазаруване!

Магазин JULIA

Физически магазин

гр. Шумен, ул. Д-р П. Кърджиев 3 /пресечка на главната улица/ -  Дамски дрехи Жоли Фешън

0899269854, имейл:  sales@drehi-online.net, drehijulia@gmail.com