Магазин Julia използва бисквитки. Продължавайки нататък вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.

Условия за доставка

Поръчай днес - получи утре!

Всички артикули са налични! Всички размери са Точни! Всички снимки - реални!

Уважаеми клиенти,


ДОСТАВКАТА от Магазин JULIA  Е за 1 ден на цена ок.  5.50 лв със Спиди до адрес /и се начислява към вашата поръчка осреднена цена 5.50 лв/ .

Извършваме също Доставка до офис на Еконт на цена 5.50-6 лв.,

за Спиди до офис цената е ок. 4.70 - 5 лв / като към всяка поръчка се начислява средна цена ок. 5 лв до офис Спиди и 6 лв до офис Еконт/ 

При поръчка над 50 лв доставката ще ви бъде безплатна и с двата куриера Еконт и Спиди!


Магазин JULIA изпраща всички поръчки с  експресна доставка за 1 работен ден до всички населени места в страната! За доставка до адрес със Спиди за малките населени места - доставките са според графика на обслужване на куриера - два или три пъти седмично!

Молим всички поръчали до офис да отиват да си получават пратките в рамките на разумния срок /до 2 раб. дни/, така както ние изпълняваме обещанието си за доставка за 1 ден и изпращаме пратките ви до куриерите още същия ден за да си ги получите на следващия! Поръчалите до вкъщи също ще помолим да си вдигат телефона за да може куриера да се свърже с вас и да ви достави пратката!

Вече безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

За новорегистрирани клиенти сме направили отстъпка -10% при всяка следваща поръчка над 20 лв. след първата /при оформяне на поръчката въведете кода за намаление, който ще получите след регистрация/.

Ако в момента сте в чужбина, но желаете да поръчате артикул от нашия магазин, моля изберете плащане по банкова сметка. Въведете адрес, телефон и имена на получателя, който ще получи пратката ви в България. След като получим плащането веднага ще изпратим пратката на посочения адрес /офис/.

Пазарувай ЕКСПРЕСНО  и безопасно от магазин JULIA!

Още за безопасното пазаруване на дрехи от магазин JULIA можете да прочетете в Блога ни ТУК


Можете да изберете доставка до офис Еконт или Спиди в полето Адрес или в полето за коментар към поръчката или да въведете офиса в полето Адрес.

Ново: Вече можете да платите в Магазин JULIA и с банков превод по сметката ни за да избегнете размяната на пари с куриера или ако желаете да направите подарък за ваш близък, като предварително заплатите поръчката. За тази цел в страницата за Плащане изберете Плащане с банков превод.

След като сумата постъпи по сметката ни ние ще ви изпратим поръчката.


Всяка поръчка се изпраща с опция преглед и тест /с изключение на бели дрехи - те имат само преглед/ ! Можете да въведете до кой офис на Еконт или Спиди в полето за коментар/съобщение/ на стр. за Поръчка или да въведете офиса в полето Адрес.

Всички поръчки се прозвъняват за потвърждение до 2ч след получаването им./с изкл. на събота, неделя и празнични дни когато не звъним за да не безпокоим клиентите си/ Прозвъняват се само поръчки на клиенти, които са оставили мобилен телефон на български оператор /чужди карти не се прозвъняват/. Ще получите имейл за потвърждение на поръчкат Можете да поръчате и на тел 0899269854

Безплатна доставка за поръчки  над 50 лв. Важи за стоки със и без намаление. Не пропускайте този шанс!

Важи до 1.12.2021 г.

Поръчки получени и потвърдени до 15.30  ч се изпращат същия ден.

Нашите клиенти ползват отстъпка 10% от цената на доставката с Еконт и преференциална цена на доставка със Спиди!!!

Начинът на плащане на поръчката е Наложен Платеж чрез ППП /пощенски паричен превод/.

Всички пратки до офис Еконт и до адрес със Спиди се изпращат с опция преглед и тест!.

Бели на цвят дрехи се изпращат само с преглед без тест!
Въпреки теста, ако има проблем с поръчката винаги после можете да я върнете в 14- дневен срок от получаването, като ще ви я заменим или ще ви върнем парите незабавно! Не забравяйте при връщане да приложите разписката за ППП /пощенски паричен превод/ и/или касовия бон за платената сума от куриера /Еконт, Спиди/ или от магазина за да ви върнем парите.

Обаждаме се винаги в деня на поръчката за потвърждение и уточняване на подробности.

Магазинът извършва Доставка и в съботен ден до 13 ч до ваш адрес със Спиди срещу 3.90 лв, допълнителна такса!

В случай, че сте получили поръчката си с безплатна доставка /за сума над 50 лв/, но при прегледа решите да я върнете, в такъв случай вие поемате разходите и в двете посоки. Стойността на доставката ние ви я приспадаме от сумата на наложения платеж, а при получаването вие я заплащате. По такъв начин крайната сума е тази, която сте потвърдили при поръчката си /без начислена такса за доставка/. Смисълът е, че получавате безплатна доставка ако задържите поръчката си, а не и ако я върнете, за да се избегнат многократни поръчки с цел проба и евентуално връщане.

За тези които предпочитат стандартната форма за поръчка направихме пазаруването от нашия онлайн магазин JULIA максимално улеснено и удобно! Само в една страница!

Всички необходими данни въвеждате на няколко реда и на една страница получавате цялата ви необходима информация за начина и цената на доставката! След потвърждаване на поръчката ще получите потвърдителен имейл.

НОВО! Поръчайте с формата за БЪРЗА ПОРЪЧКА! Само въведете вашето име и тел. и в рамките на 1 ч ще се свържем с вас за приемане на поръчката ви. Бързата поръчка важи само за 1 продукт, който сте избрали. Ако желаете да поръчате повече продукти ще трябва за всеки един от тях да попълните формата за Бърза поръчка или да попълните стандартната форма за поръчка чрез бутона КУПИ /когато имате повече от 1 артикул в кошницата/.

По всяко време може да поръчате и на телефон 0899269854. Вкл. събота, неделя и празнични дни!

От 9 до 20 ч.

Стоките от нашия онлайн магазин са налични, тъй като сме реален магазин и се доставят в рамките на 24 ч.  след направена и потвърдена по телефона поръчка.

Наличността всеки ден се актуализира. Всички размери, които са посочени в магазина са налични в момента.

Стоките с цена 0 лв . са изчерпани в момента. Стоките с обявена цена, но наличност 0 лв са резервирани към момента /подготвени за изпращане на клиент или вече изпратени, но неполучени от клиента/ и не могат да бъдат поръчани през кошницата./бутон Купи не е активен/. На снимката има лента Изчерпан.

Моля, четете описанието към моделите, . Всички модели имат посочени точни размери в таблицата - съобразявайте се с тях и с конкретните особености на материята и модела. При по-голяма еластичност на материята размерите са ориентировъчни.

Начинът на плащане на поръчаната дреха е наложен платеж чрез ППП. В цената на облеклата не е включена доставка. Касов бон за стойността на поръчката и доставката ще получите от куриера - пазете го за евентуална рекламация!

След като получите смс от куриера за получена пратка, ваше задължение е да отидете да си я получите от посочения офис. Понякога Еконт не изпращат смс, така че можете да проверите директно в офиса който сте ни предоставили. При отказ да я получите връщането на пратката е за ваша сметка.

Ако поръчаната дреха не ви стане, не се притеснявайте - ние ще ви я заменим с друга, а при невъзможност - ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ! Ако желаете да върнете закупената дреха разходите по връщането са за ваша сметка.

След получаване на поръчката наш оператор ще се свърже с вас още същия ден за потвърждение на поръчката и уточняване на подробности по доставката. Можем при поискване да дадем още веднъж точни размери и информация за дрехата, която сте си харесали, ако се притеснявате че може да не ви стане. Все пак, ако я закупите и има някакъв проблем и тя не ви стане, ние ще ви я заменим с друг размер или друга дреха, а при невъзможност - ще ви върнем парите.

В случай че не получите Съобщение Поръчката ви е приета! след като Потвърдите поръчката, може да ни се обадите на тел. 0899269854 и да ни уведомите за възникнал проблем с поръчката!

Всеки клиент на нашия магазин има право да върне закупената стока в 14 дневен срок от нейното получаване като е длъжен да приложи разписка /служебен бон/ от куриера за заплатената сума /която се явява касов бон/  и товарителница, с която е получил пратката си. Без тези документи, съгласно закона, връщане на пратка не може да се осъществи.

Моля, четете КЗП за да знаете какви са вашите права и задължения!

 ВИЖ Условията

Държим на качественото, любезно и бързо обслужване на клиентите си.

Желаем ви приятно пазаруване!

Магазин JULIA

Физически магазин

гр. Шумен, ул. Д-р П. Кърджиев 3 /пресечка на главната улица/ -  Дамски дрехи Жоли Фешън

0899269854, имейл:  sales@drehi-online.net, jolifashion@abv.bg

Поверителност