Безплатна доставка за поръчки над 100.00 лв! Възползвайте се!
Магазин Julia използва бисквитки. Продължавайки нататък вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.

Условия за доставка


Поръчай днес - получи утре! Експресна доставка за 1 ден!


Всички размери са Точни, взети от конкретната дреха - не ползваме готови универсални таблици!

Когато има само един размер, той също е даден в сантиметри в описанието към модела - взети от самата дреха.

Всички снимки са реални!

Уважаеми клиенти,


ДОСТАВКАТА от Магазин JULIA  Е за 1 ден на цена ок. 6 лв със Спиди до адрес или до офис на Спиди за ок.4.80 лв

Извършваме също Доставка до офис на Еконт на цена  ок. 6-6.50  лв.,

НОВО! Най-добра цена за доставка до офис на Спиди - ок. 4.40 лв и до автомат 2.99 лв

При поръчка над 100 лв доставката ще ви бъде безплатна и с двата куриера Еконт и Спиди!

Поръчки получени и потвърдени до 16 ч се изпращат същия ден със Спиди, а с Еконт до офис - поръчаните до 16.30 ч .

Моля, имайте предвид, че пратките ви могат да престояват в офис на Куриер до 7 работни дни - за Еконт и до 7 дни /брои се и събота/ за Спиди. Ако не бъдат получени в този срок се връщат автоматично при нас, като ние плащаме разходите в двете посоки. Ако нямате възможност в този срок да получите пратката си можете да се обадите на оператор на Спиди или Еконт и по номера на товарителницата  да отложите получаването на пратката си с 1-3 дни.

Клиентът е длъжен да се увери, че съдържанието на поръчката съответства на заявеното, преди да приеме пратката. След като куриерът предаде пратката на клиента, повече не е възможно да се предяви рекламация срещу липси в поръчката или повреди при транспортиране.

Имайте предвид, че ако откажете получаването на пратката си по телефона или от офис на куриера без да отворите пратката и да заплатите разходите по връщането й, имаме механизъм, по който да ви търсим да заплатите тези разноски. Може поръчаният артикул да не ви е нужен, но поне си платете за да ни го върнат - така е коректно.

На страницата за поръчка изберете от предложените опции за Доставка и от падащото меню можете да изберете офиса /адреса/ до който желаете да изпратим поръчката ви.

Поръчки приети по телефона НЕ ползват безплатна доставка дори да са на стойност над 100 лв. Моля, регистрирайте се и оставете имейл за да получавате информация за статуса на поръчките си, да се възползвате от кодове за отстъпки, безплатни доставки и други промоции!


Магазин JULIA изпраща всички поръчки с  експресна доставка за 1 работен ден до всички населени места в страната! За доставка до адрес със Спиди за малките населени места - доставките са според графика на обслужване на куриера - два или три пъти седмично!

Молим всички поръчали до офис да отиват да си получават пратките в рамките на разумния срок /до 3 раб. дни/, така както ние изпълняваме обещанието си за доставка за 1 ден и изпращаме пратките ви още същия ден за да си ги получите на следващия! Поръчалите до вкъщи също ще помолим да си вдигат телефона за да може куриера да се свърже с вас и да ви достави пратката!

Моля, въвеждайте лично ваш телефон, а не на ваши роднини, за да може да имаме връзка с вас в случай, че дълго време не отивате да си получите пратката или вашите роднини не знаят, че трябва да получат вашата пратка.

В случай, че нямате имейл може да поръчате през формата за Бърза поръчка - само въведете вашето име и телефон и до 2 ч ще се свържем с вас за приемане на поръчката и уточняване на адрес за доставка. Ако поръчвате през страницата за плащане, на мястото на имейл може да въведете произволен такъв, но в такъв случай няма да можете да следите статуса на поръчката си. За всички поръчки се обаждаме преди изпращане за потвърждение.

Моля, при поръчка да вписвате телефонен номер на български оператор, а не на чужд, тъй като куриерите не изпращат смс на чужди карти, както и не прозвъняват тези номера.

Ако в момента сте в чужбина, но желаете да поръчате артикул от нашия магазин за себе си или за подарък, моля изберете плащане по банкова сметка. Въведете адрес, телефон и имена на получателя, който ще получи пратката ви в България. След като получим плащането веднага ще изпратим пратката до посочения адрес /офис/.

Пазарувай ЕКСПРЕСНО  и безопасно от магазин JULIA!

Още за безопасното пазаруване на дрехи от магазин JULIA можете да прочетете в Блога ни ТУК


Ново: Вече можете да платите в Магазин JULIA и с банков превод по сметката ни за да избегнете размяната на пари с куриера или ако желаете да направите подарък за ваш близък, като предварително заплатите поръчката. За тази цел в страницата за Плащане изберете Плащане с банков превод.

След като сумата постъпи по сметката ни ние ще ви изпратим поръчката.


Всяка поръчка се изпраща с опция преглед и тест!

Всички поръчки се прозвъняват за потвърждение до 2 ч след получаването им./с изкл. на събота, неделя и празнични дни когато не звъним за да не безпокоим клиентите си/

Прозвъняват се само поръчки на клиенти, които са оставили мобилен телефон на български оператор /чужди карти не се прозвъняват/. Ще получите имейл за потвърждение, че поръчката се обработва. Ако имате някакви въпроси можете да отговорите на имейла, който сте получили след изпращане на поръчката за да ви отговорим. Можете да зададете своите въпроси и да поръчате и на тел 0899269854

Нашите клиенти ползват отстъпка 10% от цената на доставката с Еконт и преференциална цена на доставка със Спиди!!!

Начинът на плащане на поръчката е Наложен Платеж чрез ППП /пощенски паричен превод/ и не сме задължени да прилагаме касов бон към пратката ви - касов бон ще ви издаде куриера. Моля пазете товарителницата и електронното извлечение от куриера, за да имате право на рекламация и/или връщане на пратката.

Всички пратки до офис Еконт, Спиди и до адрес със Спиди се изпращат с опция преглед и тест!.
Въпреки теста, ако има проблем с поръчката винаги после можете да я върнете в 14- дневен срок от получаването, като ще ви я заменим или ще ви върнем парите незабавно! Не забравяйте при връщане да приложите разписката за ППП /пощенски паричен превод/ и/или касовия бон за платената сума от куриера /Еконт, Спиди/, както и товарителницата, с която сте получили поръчката си за да ви върнем парите.


Магазинът извършва Доставка и в съботен ден до 13 ч до ваш адрес със Спиди срещу 4.90 лв, допълнителна такса!

В случай, че сте получили поръчката си с безплатна доставка /за сума над 100 лв/, но при прегледа решите да я върнете, в такъв случай вие поемате разходите и в обратната посока. Смисълът е, че получавате безплатна доставка ако задържите поръчката си.

Бързо и лесно: Поръчайте с формата за БЪРЗА ПОРЪЧКА! Само въведете вашето име и тел. и в рамките на 1 ч ще се свържем с вас за приемане на поръчката ви. Бързата поръчка важи само за 1 продукт, който сте избрали. Ако желаете да поръчате повече продукти ще трябва за всеки един от тях да попълните формата за Бърза поръчка или да попълните стандартната форма за поръчка чрез бутона КУПИ /когато имате повече от 1 артикул в кошницата/.

По всяко време може да поръчате и на телефон 0899269854. Вкл. събота, неделя и празнични дни!

От 9 до 20 ч.

Стоките от нашия онлайн магазин са налични, тъй като сме реален магазин и се доставят в рамките на 24 ч.  след направена и потвърдена по телефона поръчка.

Наличността всеки ден се актуализира. Всички размери, които са посочени в магазина са налични в момента.

Стоките с цена 0 лв . са изчерпани в момента. На снимката има лента Изчерпан. Стоките с обявена цена, но наличност 0 лв са резервирани към момента /подготвени за изпращане на клиент или вече изпратени, но неполучени от клиента/ или се очакват до няколко дни и в момента не могат да бъдат поръчани през кошницата./бутон Купи не е активен/. Има възможност изчерпан артикул да се поръча специално за вас. Когато на снимката има лента С поръчка.

Моля, четете описанието към моделите, . Всички модели имат посочени точни размери,  ако са повече от един размер точните мерки са посочени  в Таблица - съобразявайте се с тях и с конкретните особености на материята и модела. При по-голяма еластичност на материята размерите са ориентировъчни.

Начинът на плащане на поръчаната дреха е наложен платеж чрез ППП. В цената на облеклата не е включена доставка - тя се калкулира допълнително .


Касов бон за стойността на поръчката и доставката ще получите от куриера - пазете го за евентуална рекламация!

След като получите смс от куриера за получена пратка, ваше задължение е да отидете да си я получите от посочения офис. Понякога Еконт не изпращат смс, така че можете да проверите директно в офиса който сте ни предоставили. При отказ да я получите връщането на пратката е за ваша сметка.

Ако поръчаната дреха не ви стане, не се притеснявайте - ние ще ви я заменим с друга, а при невъзможност - ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ!

Ние връщаме парите до 24 ч след като получим върнатия артикул.

Не изискваме попълнени формуляри, нито банкови сметки и други лични данни за да ви върнем парите. Единственото условие е дрехата да не бъде обличана, да бъде с етикета и в опаковката, с която е получена, с приложена товарителница от куриера.

Сумите се изплащат с паричен превод през Еконт до офис във вашето населено място.

Ако желаете да върнете закупената дреха разходите по връщането са за ваша сметка.

 Можем при поискване да дадем още веднъж точни размери и информация за дрехата, която сте си харесали, ако се притеснявате че може да не ви стане. Все пак, ако я закупите и има някакъв проблем и тя не ви стане, ние ще ви я заменим с друг размер или друга дреха, а при невъзможност - ще ви върнем парите.

В случай че не получите Съобщение Поръчката ви е приета! след като Потвърдите поръчката, може да ни се обадите на тел. 0899269854 и да ни уведомите за възникнал проблем с поръчката!

Всеки клиент на нашия магазин има право да върне закупената стока в 14 дневен срок от нейното получаване като е длъжен да приложи разписка /служебен бон/ от куриера за заплатената сума /която се явява касов бон/  и товарителница, с която е получил пратката си. Без тези документи, съгласно закона, връщане на пратка не може да се осъществи. Обличани дрехи, без етикет, със следи от парфюм и други миризми не се приемат за връщане.

Моля, четете КЗП за да знаете какви са вашите права и задължения!

 ВИЖ Условията

Държим на качественото, любезно и бързо обслужване на клиентите си.

Желаем ви приятно пазаруване!

Магазин JULIA

Физически магазин

гр. Шумен, ул. Д-р П. Кърджиев 3 /пресечка на главната улица/ -  Дамски дрехи Жоли Фешън

0899269854, имейл:  sales@drehi-online.net, jolifashion@abv.bg

Поверителност