Магазин Julia използва бисквитки. Продължавайки нататък вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.

Таблица с размери

Ориентировъчна Таблица с размери

Уважаеми клиенти, за ваше улеснение и ориентир към някои модели, където няма Таблица с описани точни размери за съответния модел дреха, сме сложили горната Таблица с размери. Това са не повече от 5 модела.

Почти всичките ни модели са с описани точни размери в специално създадена Таблица, която е поместена в описанието към модела  - моля, съобразявайте се с тях, а не с тази Таблица, която е приблизителна.

Тъй като ние продаваме както български така и вносни дрехи /Италия, Турция, Индия, Китай, Германия / от различни производители, няма възможност да се изготви Обща размерна таблица за всеки стандарт и за всички модели.

Освен това от голямо значение е модела, състава на плата, както и неговата еластичност.

Ето защо, към всеки модел има съставена точна Таблицата с размери, като сме дали по 2-3 см толеранс, до 5 см за някои много еластични материи .

Ако все пак се колебаете кой размер да поръчате, ние можем да ви дадем точни размери на съответния модел,

както и да ви насочим дали той е подходящ за вас според особеностите на вашата фигура.

Обадете се на тел. 0899269854 или ни пишете на имейл sales@drehi-online.net,  jolifashion@abv.bg и ще ви дадем най-точна и пълна информация за избрания продукт. Може да използвате и Формата за контакти - виж тук

АКО ВЪПРЕКИ ТОЧНИТЕ РАЗМЕРИ ДРЕХАТА НЕ ВИ СТАНЕ - НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, НИЕ ЩЕ ВИ Я ЗАМЕНИМ С ДРУГА ИЛИ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ!

Желаем Ви приятно пазаруване!