Абонирайте се за нашия бюлетин, за да научавате първи за Нови колекции, Промоции и Намаления!

Благодарим за доверието!

Магазин Julia използва бисквитки. Продължавайки нататък вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.

Плащане с ваучери на Идънред

Плащане с ваучери на Идънред

Нашият онлайн магазин JULIA има сключен договор с фирмата Идънред София за приемане на плащане  с ваучери, издадени от тях.

Ето защо в нашите магазини ние приемаме плащане с валидни ваучери, издадени от фирма Идънред /Edenred - www.edenred.bg/.

Наближават Коледните празници! При нас вие можете да направите подарък на любим човек или приятел като заплатите с ваучер!

Как става плащането: Приемат се ваучери от 10 и 20 лв от някой от посочените по-долу образци. Ваучерите трябва да са за дрехи /първа снимка/ или без определен артикул /втория образец/. Не се приемат ваучери за храна!

1. Вие ни изпращате в запечатан от вас плик валиден ваучер от посочените образци, издаден от фирмата Идънред - София с пощенска пратка до офис на Еконт, гр. Шумен ул. Цар Освободител за онлайн магазин JULIA - Михайлова, 0899269854. Доставката до нас е за ваша сметка /ок. 3.80 - 4 лв/

При получаването на пратката ние ще проверим валидността на ваучерите, които ни изпращате. Ако те са в срок и са валидни ние ще ви изпратим поръчаната от вас дреха още същия ден без наложен платеж /ако стойността на поръчката съответства на сумата на изпратените ваучери/, като в този случай доставката е за наша сметка до офис на Еконт във вашия град.

Какво е валиден ваучер на Идънред:

1. Ваучерът трябва да е от един от посочените по-долу образци. От месец февруари 2017 г започва издаването на ваучери с нова визия: отново в синьо и жълто. Те се приемат наред със стария модел ваучери /показан по-долу/.

2. На лицевата страна на ваучера да присъства името на издателя на ваучера - фирма Идънред /Edenred/

3. Срокът на ваучера да не е изтекъл /виж горе/ към момента на изпращането му.

4. Ваучерът да няма никакви повреди: да не е нарушена целостта му, да се вижда холограмата в лявата страна, да няма скъсване, намачкване, надраскване, да не е изрязан или по някакъв начин нарушен баркода в долния край на ваучера.

5. На гърба да няма поставен печат и дата от друга фирма, което го прави вече ползван и невалиден. /вижте последната снимка/

Ако не е спазено дори едно от горните условия, ваучерът е невалиден и вие няма да можете да заплатите поръчката си с него. В такъв случай ние ще ви го върнем на посочения от вас адрес /доставката е за ваша сметка/.

Срещу тези ваучери не се връща ресто! Ако се налага да се доплати ние ще ви начислим сумата за доплащане като наложен платеж.

Нашият онлайн магазин се старае да направи пазаруването удобно и максимално улеснено за всеки наш клиент!

Коректността от наша страна е гарантирана! Желаем ви приятно пазаруване!