Пазарувай безопасно онлайн! Остани в къщи!

Posted by Julia 20.03.2020 0 Comment(s) Новини,

В последните дни най-актуалната тема навсякъде около нас е пандемията от коронавирус. Сред препоръките как да се пазим за да не се заразим са и тези да си останем в къщи и да излизаме само ако имаме основателна причина за това.

Добре, но какво да направим ако имаме нужда от една или друга стока, а нямаме възможност да излезем и да си я купим?

Все повече физически магазини имат и онлайн магазини, така че с напредъка на технологиите всеки клиент има достъп през своя мобилен телефон до огромен и неограничен избор от стоки. Само с няколко стъпки, където и да се намирате можете да поръчате необходимите ви продукти и да ги получите до своята врата или до офис на куриер.

С въвеждане на ограниченията около пандемията и затварянето на много физически магазини онлайн пазаруването за много хора ще бъде не само предпочитан, но и единствения възможен начин да се снабдят с търсената от тях стока.

Наред със стоките от първа необходимост като храна и лекарства, хората също така имат нужда и от дрехи, обувки, бельо, особено сега, когато се сменя сезона …

Какви предимства ви предлага пазаруването на дрехи от онлайн магазин?

1/ пазаруването онлайн е достъпно и удобно от всяка точка на България, където има изградена интернет мрежа – от големия град до вече най-отдалеченото село има достъпен интернет.

2/ почти всеки притежава  мобилен телефон, компютър или таблет, от който лесно и в няколко стъпки може да поръча желаната дреха

3/ пазаруването онлайн на дрехи е икономично, защото не изисква разход за транспорт до физически магазин, а за хората от малките населени места, където няма магазини, или много от тях в кризата ще затворят, това е и единствения начин да си купят необходимите дрехи.

4/ пазаруването на дрехи от онлайн магазин е не само удобно, но  и максимално безопасно пазаруване на дрехи за всеки потребител, тъй като при избора и поръчката на желаната дреха вие нямате контакт с продавач и други купувачи, както е във физическия магазин.Не се налага да излизате от дома си, за да обикаляте по магазини, където е възможно струпването на много хора и вие бихте били изложени на риск от заразяване.

5/ Ако имате някакви въпроси при избора на един или друг артикул винаги може да се обадите на посочения в магазина телефон и да получите желаната информация за дрехата, която сте си харесали.

Още предимства на пазаруването онлайн по време на епидемия и забрана за напускане на дома.

1/ Дискретност при избора – купувайки дрехи онлайн никой не може да види какво сте поръчали и на каква сума. Също така повечето онлайн магазини предлагат плащане с карта или друг безналичен платежен метод като не изискват от вас никакви лични данни освен две имена, телефон и адрес за доставка.

2/ Ние, от онлайн магазин за дамски дрехи JULIA гарантираме, че покупката на дрехи от нашия онлайн магазин е безопасно, тъй като дрехите се намират в нашия склад, а не във физическия ни магазин, опаковани са в целофанови пликове и практически никой няма достъп до тях, освен персонала обработващ поръчките. Вашата поръчка ще бъде опакована в плик на куриера при спазване на всички хигиенни правила и изисквания.

3/ Както и до сега онлайн магазин JULIA е давал възможност на клиентите си да се възползват от т.нар. опция преглед и тест, а в новите условия все повече клиенти поръчват пратките си до дома, ето защо можете напълно дискретно и главното безопасно за вас да пробвате дрехата в къщи и ако не ви стане да я върнете на куриера.

Според специалисти по вирусология не е възможно пренасяне на вируса чрез дрехи, още повече че ние съхраняваме нашите облекла в склад, опаковани и клиентите ни нямат достъп до тях. Но винаги сме препоръчвали, независимо от това дали в момента има вирус или не, от чисто хигиенни съображения да изпирате предварително дрехите, които сте получили, както това правите когато ги купувате от физическите магазини.

Рискът за вашето здраве при онлайн покупка на дрехи е сведен до минимум.

4/ Куриерите, с които работим са оборудвани с всички необходими защитни средства – маски и ръкавици, за да не се допусне заразяване на пратката /опаковката/, като контакта с получателя се осъществява при спазване на дистанция.

5/ Ако желаете да платите поръчката си предварително, за да избегнете размяната на пари с куриера, то можете да изберете опцията плащане с Pay Pal, в случай че имате профил в тяхната система. При желание бихте могли да платите и по наша фирмена банкова сметка като ни се обадите на посочения телефон, за да ви я предоставим.

С отговорност към предприетите мерки за ограничаване на заразата и с грижа за здравето и благополучието на своите клиенти магазин JULIA ви пожелава безопасно и безпроблемно пазаруване онлайн.

Пазарувайте безопасно онлайн!

Бъдете здрави!

Leave a Comment