Магазин Julia използва бисквитки. Продължавайки нататък вие се съгласявате с нашата Политика за бисквитките.

Пътувайте със стил това лято

Posted by Julia 04.08.2020 0 Comment(s) Как да съчетаваме дрехите,

Лятото е сезонът на пътуванията, така че защо да не пътувате със стил? Има свободни рокли, чанти за рамо, портмонета, шапки, аксесоари и други модни решения, които да ви помогнат да си почивате със стил това лято. Не забравяйте, че модата за пътувания също трябва да бъде комбинативна - имате нужда от тоалети, които да отговарят на различни поводи и дестинации. Ето някои от най-новите тенденции, за да сте модерни по време на пътувания.

 

Свободни рокли

Ефирните и свободни рокли са чудесен избор, когато тръгвате на път. Могат да се носят на плаж или на официална вечеря. Те са удобни и леки като в същото време ви карат да се чувствате женствени и красиви. Определено свободните рокли са практично решение и задължително трябва да имате поне няколко в куфара си, когато тръгвате на път.

 

Чанти за рамо

Чантите за рамо са чудесен и удобен модерен избор, когато тръгвате на път. Те са малки  и практични, не тежат много, а в същото време може да съберете най-важните си неща, които ще са ви необходими, докато сте на път. Чантите за рамо се съчетават добре с всякакъв тип рокли, както и с дънки.

 

Тесни дънки

Дългият строен вид на тесните дънки ги прави универсални, предлагат се в много цветове и са подходящи за различни поводи и събития. Тесните дънки от светлия тон могат да се носят на плажа или навън за обяд и пазаруване, а тъмните тонове са подходящи и за по-официално събитие. И това, че се наричат тесни дънки не означава, че не са подходящи за различни фигури, те се предлагат във всички размери и могат да стоят много добре на различни типове тяло. Това, което ги прави тесни дънки, е, че са плътно прилепнали и подрязани, те са противоположност на торбестите дънки, които придават още по-едър вид на бедрата.

 

Цветни чанти Tote

Дамски Tote чанти има от известно време, но тази година излизат в цветни шарки и плътни части. Tote е практична и удобна чанта, която да носите по време на вашите пътувания и пазаруване. Тъй като има толкова много цветове и шарки, вие със сигурност ще намерите такава чанта, която да се съчетава добре с вашето облекло.

 

Аксесоари

Аксесоарите са чудесен начин да добавите интересни модни елементи към дрехите си за пътуване. Неоновите цветове са доста ефектни, така че можете да носите удобни обувки за път в неонов цвят и съответстваща неонова чанта. Не забравяйте да вземете и слънчеви очила със себе си. Няма да сбъркате, ако заложите на такива с две гнезда, които са голям хит тази година. 

Leave a Comment